TestHuset lancerer online læringsunivers

Nu kan du udvikle dine kompetencer inden for test og kvalitetssikring – online og fleksibelt.

Onlineundervisning giver rigtig god mening. Både nu, hvor mange arbejder hjemmefra, men også under mere normale omstændigheder. Derfor har vi i TestHuset udviklet et nyt online læringsunivers, med dynamiske, involverende og fleksible rammer, som sikrer din optimale kompetenceudvikling.

Onlinekurser

De 4 onlinekurser, som vi lægger ud med, er:

Vi lancerer flere kurser i løbet af foråret 2020. Du kan finde vores oversigt over onlinekurser her.

Webinarer

Du kan følge vores webinarer helt gratis. Se hvilke emner vi lægger ud med og tilmeld dig her.

TestHusets onlineundervisning

Her i TestHuset har vi mange års erfaring med at undervise i test og kvalitetssikring samt agil udvikling. Al den erfaring har vi brugt til at udvikle vores onlinekurser for at sikre, de opfylder kvalitetskravene og giver dig den optimale undervisning og læring:

  • Høj involveringsgrad: Vi sikrer din aktive deltagelse på vores onlinekurser, hvor vi i hvert undervisningsmodul veksler mellem øvelser i grupper, individuelle opgaver og samtaler i plenum. Du kan se og høre underviseren og de andre deltagere, via kameraet og mikrofonen på din pc og ligesom i det fysiske kursuslokale, kan du række hånden op og stille spørgsmål undervejs.
  • Fysiske materialer og noter: Mange husker informationer bedre, hvis de skriver det ned med en fysisk pen og på papir. Det kan også være rart at kunne følge med i det fysiske materiale undervejs, så det hele ikke foregår på computeren. Derfor sender vi dig en fysisk mappe med al kursusmaterialet, så du har mulighed for at orientere dig i det inden kursusstart, og som du kan følge med i og notere ned i, mens undervisningen foregår online.
  • Modulopbyggede forløb: Det kan være svært at holde koncentrationen og optage viden, hvis man skal undervises online mange timer i træk. Derfor har vi delt vores onlinekurser op i mindre moduler, så du tager et kursus over flere dage. Først og fremmest øger det koncentrationen og giver bedre læring, men derudover er modulopbygget undervisning også fleksibelt og let at passe ind i en travl hverdag.

Læs mere om vores onlinekurser her.