online kurser

  • Modulopbyggede forløb
  • Høj involveringsgrad
  • Masser af gruppeopgaver
  • Fysiske kursusmaterialer 
[ux_products type=”row” equalize_box=”true” ids=”354,617,646,649″]
Ekstra it-ressourcer fra TestHuset

Brug for flere ressourcer til projektet?

Mange virksomheder har svært ved at skaffe nok ressourcer med de rette kompetencer, hvilket medfører at de får svært ved at nå deres mål.

Høj involveringsgrad

Vi sikrer din aktive deltagelse på vores onlinekurser, hvor vi i hvert undervisningsmodul veksler mellem øvelser i grupper, individuelle opgaver og samtaler i plenum. Du kan se og høre underviseren og de andre deltagere, via kameraet og mikrofonen på din pc og ligesom i det fysiske kursuslokale, kan du række hånden op og stille spørgsmål undervejs.

Materialer og noter

Mange husker informationer bedre, hvis de skriver det ned med en fysisk pen og på papir. Det kan også være rart at kunne følge med i det fysiske materiale undervejs, så det hele ikke foregår på computeren. Derfor sender vi dig en fysisk mappe med al kursusmaterialet, så du har mulighed for at orientere dig i det inden kursusstart, og som du kan følge med i og notere ned i, mens undervisningen foregår online. 

Modulopbyggede forløb

Det kan være svært at holde koncentrationen og optage viden, hvis man skal undervises online mange timer i træk. Derfor har vi delt vores onlinekurser op i mindre moduler, så du tager et kursus over flere dage. Først og fremmest øger det koncentrationen og giver bedre læring, men derudover er modulopbygget undervisning også fleksibelt og let at passe ind i en travl hverdag. 

Vi finder løsningen på jeres udfordringer

Har i svært ved at finde løsningen? 

Vi ser ofte at man kender udfordringen, men har svært ved at finde løsningen. Lad os hjælpe med at finde et setup som passer til netop jer.

Har du spørgsmåL?

Kontakt os endelig på telefon +45 44 979 979, via e-mail på info@testhuset.dk eller via vores kontaktformular ved at trykke på knappen.

kontakt os