Testhuset leverer kvalitet i IT-Løsninger til virksomheder, der er afhængige af it for at skabe værdi for deres kunder. 

KVALITET SKABER VÆRDI

TestHuset A/S er en danskejet virksomhed der har specialiseret sig i kvalitetssikring af software.

TestHuset beskæftiger 75+ ansatte i Ballerup og Århus. Vores fokus er at hjælpe virksomheder med at skabe værdi gennem øget kvalitet i it-løsninger. Med udgangspunkt i kundens situation bidrager vi til at tænke kvalitet ind i organisationen, og hjælper vores kunder med at måle fremdrift, kvalitet, effektivitet og innovation.

TestHuset fokuserer på at være innovative indenfor QA, hvilket betyder at vores certificerede QA konsulenter er i stand til at højne kvaliteten hos vores kunder i form af opgaveløsning, undervisning og rådgivning.

Overblik over testhuset

NICHEVIRKSOMHED SOM VÆKSTER

Virksomheden blev etableret af Allan Tange i 2005, og har været i stærk vækst i alle år. Det har blandt andet givet 4 gazellepriser samt en EMEA fast 500 international vækstpris fra Deloitte.

I TestHuset har vi et stort kollegialt fællesskab med et værdisæt vi efterlever hver dag:

  • Faglig stolthed
  • Innovation
  • Trivsel

I 2015 blev virksomheden kåret til Danmarks 6. bedste it-arbejdsplads af Great Place to Work®. TestHuset A/S har AAA – højeste kreditværdighed.

ET LØSNINGSHUS

TestHuset vil gerne støtte op om virksomheders it-organisation ved at tilbyde at bruge os som en virtuel testorganisation. En virtuel testorganisation betyder at virksomheder kan trække på ressourcer, specialister og uddannelse alt efter behov.

Vi tilbyder alt fra totalløsninger, rådgivning og sparring, professionelle testkonsulenter, levering af services og uddannelse af it-organisationens medarbejdere.

har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon +45 44 979 979, via e-mail på info@testhuset.dk eller via vores kontaktformular.