Webinar – Har du styr på dine erfaringsbaserede teknikker?

26. juni 2020, kl. 10.00 – Har du brug for en introduktion til, eller opfriskning af erfaringsbaserede teknikker, så du nemmere kan bruge dem i din dagligdag?

Erfaringsbaserede teknikker er en essentiel del af både testeren, udvikleren og den tekniske testers værktøjskasse. Udfordringen er dog at mange ikke får brugt dem i deres hverdag, da de mangler viden og erfaring med teknikkerne.

Den 26. juni 2020 afholder TestHuset et webinar hvor vi gennemgår erfaringsbaserede teknikker. I løbet af en lille time vil du blive præsenteret for forskellige erfaringsbaserede teknikker og hvordan du kan bruge dem i dit projekt. Webinaret dækker indhold fra kurserne, ISTQB Foundation, Testteknikker og ISTQB Advanced Test Analyst. Vi kommer blandt andet ind på følgende testteknikker:

  • Fejlgætning (Error guessing)
  • Udforskende test (Exploratory testing)
  • Checkliste baseret test (Checklist-based testing)
  • Defekt-baseret test (Defect-based testing)
  • m.lf.

Hvem er webinaret for? Alle kan deltage i webinaret, men det anbefales at man har en grundlæggende viden om testteknikker for at få maksimalt udbytte.

Underviser: TestHusets underviser, Lars Bjørstrup vil afholde webinaret om om erfaringsbaserede teknikker. Lars underviser blandt andet i ISTQB Foundation, Testteknikker, Udforskende test og ISTQB Advanced Technical Test Analyst.

Tidspunkt: Webinaret varer en time og afholdes fra kl. 10.00 – 11.00, fredag den 26. juni 2020.

Pris: Det er gratis at deltage.

Sprog: Webinaret er på dansk, men materiale og terminologi er på engelsk. 

Tilmeld dig webinaret

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på nedenstående knap eller via dette link

Tilmeld dig webinaret